Facebook LinkedIn E-mail
Home agenda Kepella Classic Wheels Event (23-7-’12)

Kepella Classic Wheels Event (23-7-’12)

Ook dit jaar gaan we weer een oldtimerdag organiseren, na het geweldige succes van vorig jaar. Hierbij nodigen wij u allen uit om deel te nemen aan het oldtimer- evenement op maandag 23 juli 2012 in Panningen, Noord-Limburg. Dit jaar zal het evenement voor de zevende maal worden gehouden en wij hopen op vele deelnemers. Afgelopen jaar was EEN GIGANTISCH SUCCES. Wederom echter zijn we ook dit jaar genoodzaakt een kleine bijdrage te vragen aan de deelnemers. Kosten deelname € 7.50 per equipe te betalen aan de inschrijftafel. Aanmelden verplicht met opgave van aantal personen.

De deelnemers ontvangen:

  • Rallyschildje en koffie
  • Lunchpakket per persoon

Ook nodigen wij van harte eigenaren van oldtimer motorfietsen, vrachtwagens en legervoertuigen en oldtimer caravans uit voor dit evenement.

Programma:

  • Ontvangst op het Raadhuisplein te Panningen vanaf 10:30 uur. Hier gaat u eerst uw inschrijfgeld betalen waarna u aan de koffie kunt beginnen.
  • Om 11.00 uur start u voor de nieuwe route die wij hebben uitgezet in onze mooie omgeving.
  • Om 16:00 uur prijsuitreiking voor de mooiste auto!

De bezoekers van winkelcentrum Panningen zullen hier een grote rol in krijgen. De Markt met de vele gezellige terrassen is beschikbaar tot 17:00 uur en de winkels zijn geopend tot 18:00 uur. Aanmelden voor dit evenement kan per e-mail aan info@classiccarpartshelden.nl of telefonisch: 077 307 83 46. Wij hopen u snel in te schrijven!

Heeft u zich ingeschreven en bent u toch verhinderd laat dit MINIMAAL 24 UUR van te voren weten.