Facebook LinkedIn E-mail
Home agenda 10e Kepella Classic Wheels Event 27 juli

10e Kepella Classic Wheels Event 27 juli


Hierbij nodigen wij u allen uit om deel te nemen aan het oldtimerevenement op maandag 27 juli 2015 in Panningen, Noord-Limburg. Dit jaar zal het evenement voor de 10e maal worden gehouden en wij hopen op vele deelnemers. Bij aanmelding ontvangt u een nummer dat u moet overleggen bij de inschrijftafel,
 
Kosten deelname € 8,– per equipe te betalen aan de inschrijftafel. Aanmelden dringend gewenst met opgave van aantal personen en autotype. Ons evenement is door de RDW goedgekeurd met betrekking tot de evenementenregeling, u mag deelnemen met een geschorst voertuig, maar u bent verplicht dit vooraf bij ons te melden met autotype én kentekennummer. De deelnemers ontvangen: rallyschildje, koffie en lunchpakket per persoon.
 
Programma:
Ontvangst op het Raadhuisplein te Panningen vanaf 10:30 uur. Hier gaat u eerst uw inschrijfgeld betalen waarna u aan de koffie kunt beginnen. We hebben weer een nieuwe route uitgezet in onze mooie omgeving van ongeveer 65 kilometer, welke start vanaf 11.00 uur. Om 16:00 uur prijsuitreiking voor de mooiste auto! De bezoekers van winkelcentrum Panningen zullen hier een grote rol in krijgen. De Markt met de vele gezellige terrassen is beschikbaar tot 17:00 uur en de winkels zijn geopend tot 18:00 uur.
 
Aanmelden dringend gewenst:
info@classiccarpartshelden.nl

of telefonisch:
077 307 83 46 of 06 30 30 10 48
 
 

Voorwaarden Kepella Classic Wheels Event 2015

Elke ingeschreven deelnemer krijgt een uniek nummer, welk hij/zij dient te overleggen aan de inschrijftafel, vergeet dat nummer niet mee te nemen.
 
Waarom?
Helaas zijn wij genoodzaakt onze regels aan te passen m.b.t de inschrijving. De laatste jaren zijn er personen geweest die menen recht te hebben op de rallybordjes, de koffie en de lunchpakketten, terwijl ze zich van te voren niet hebben aangemeld. Dit gaat ten koste van deelnemers die zich wel hebben aangemeld, Het geeft een hoop stress en vertraging aan de inschrijftafel, bedenk de dames aan de inschrijftafel zijn vrijwilligers en kunnen deze problemen niet oplossen.
 
Indien u ook uw vrienden of kennissen wil inschrijven vermeld dan ook hun naam/auto. We gaan niet 5 nummers uitgeven onder 1 naam. Elke naam wordt apart geregistreerd.
 
Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregel, en meld u snel aan!
 
Tot ziens op 27 juli a.s.